Steun het orkest

Uw steun

Als nieuw orkest kan het Antwerpen Camerata uw steun hard gebruiken. Het orkest ontvangt geen structurele subsidies en is daarom volledig op zichzelf aangerekend. Om in cultureel zware tijden een nieuw orkest te onderhouden en op hoog niveau mee te spelen vraagt niet alleen een grote inspanning op artistiek maar ook op financieel en organisatorisch vlak. Denkt u hierbij aan de aanschaf of het huren van partituren, vervoerskosten en aan de vele repetities die gepaard gaan met een soepele organisatie en een fantastisch eindproduct.

Met uw ondersteuning kunnen wij laten zien dat de nieuwe spelers van het culturele werkveld de moeite waard zijn om in te investeren.  U steunt een nieuw initiatief, een nieuw geluid en laat zien dat uw keuze bepaalt dat een orkest als het Antwerpen Camerata de moeite is. U investeert in een orkest met toekomst.

Wenst u het orkest te ondersteunen? Laat het ons weten en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen. Bekijk zeker onze actieve projecten om een idee te krijgen waar ons mee kunt helpen.

Voor bedrijven

Heeft u er al eens aan gedacht om een speciale gelegenheid van uw bedrijf op te luisteren met een kamerorkest? Dat kan! Het Antwerpen Camerata kan in bezettingen van verschillende groottes uw evenement extra luister bijzetten. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen overlopen!

Sponsor

Ook als sponsor kunt u ons helpen. Uw naam verbinden aan het Antwerpen Camerata staat voor innovatie en oog op de toekomst. Door uw hulp kunnen wij topmuzikanten aan ons blijven verbinden en zo het niveau garanderen dat nodig is om te kunnen concurreren binnen het werkveld. Ons ensemble staat voor zijn actueel, veelzijdig en energiek karakter. Als sponsor reflecteert u dat. Als wederdienst kunnen we uw naam aanbieden in onze advertenties, tijdens concerten, stoelen op de eerste rij, etc. Het hoeft niet altijd groot, dus bekijk zeker onze actieve projecten voor een overzicht waarmee u ons kunt helpen.